Engineering

Van masterplanstudies tot studies naar de technische en financiële haalbaarheid van (vervangings)investeringen. Van procesoptimalisaties en energiebesparende maatregelen tot het volledig uitwerken en het begeleiden van complete nieuwbouw projecten. Voorbeelden van engineeren: uitvoeren van calculaties, opstellen van lastenboeken, URS’en en tekenwerk (van concept, basic tot detail niveau). Detailengineering (in combinatie met de input van leveranciers), het aanbestedingstraject (inclusief het technisch evalueren van de aanbiedingen van leveranciers) en de uitvoeringsbegeleiding (denk bijvoorbeeld aan het coördineren van contractors) behoren ook tot ons werk.


Consultancy door Uticon

Consultancy

We gaan verder dan de techniek en bouwen doelbewust aan de vooruitgang van jouw business. Dat begint ver vóór het ontwerp: in de voorbereidende fase zie je de kracht van onze integrale aanpak. Samen gaan we waar nodig diep de processen in: we analyseren de kansen, toetsen jouw wensen en vergelijken de mogelijkheden. Doordat we buiten de dagelijkse operatie staan, zijn we in staat afstand te nemen en komen zo tot nieuwe inzichten en mogelijkheden die we vertalen naar efficiënte oplossingen.

Projectmanagement

De ingrediënten voor een optimaal en efficiënt projectverloop: onze kennis en ervaring van de food, gekoppeld aan specifieke projectmanagement skills. We beheersen het totale project en ondersteunen je vanaf de eerste strategische keuzes tot na de oplevering. Planning, budget, resources en de scope van het project bewaken wij voor jou. Doordat wij weten wat er komen gaat (projectbeheersing is ons vak) bieden wij jou een voorsprong in een efficiënt en professioneel projectverloop.

Projectmanagement door Uticon

Interim professionals

De dynamiek in de food branche vraagt om flexibiliteit. Onze enthousiaste collega’s zijn voor korte of langere termijn een waardevolle uitbreiding voor jouw team. Met specifieke kennis en ervaring in de food weten ze hun kennis op een inspirerende manier over te dragen op jouw team.